Ibnuwan Photography

By: Wan Mohd Arif

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 13-May-2008 03:33 Email | Share | | Bookmark
My 1st Baby... Rifaa

Baby Rifaa @ day1
Semua gambar pun tgh tidoo...
Haaa... baru ada yg celik mata..
Emmm.. malasnyer nak update gambar2 ke FP ni..
Since, member2 dah start tanya mana gambar baby saya dia orang nak tgk.. so saya upload skit gambar mana yg ada....

Pada last 27th April 2008, thanks to my lovely wife kerna selamat melahirkan baby perempuan seberat 2.95kg ni... and both mama and baby dalam keadaan selamat dan sihat.....

Welcome my baby Rifaa to our family...

Genap 10hb Mei ari tu.. pak mentua saya dah cukurkan kepala baby Rifaa.. tapi saya tak sempat shoot.. nanti laa balik cuti ujung minggu ni saya cuba snap 3/4 keping gambar k...


Sunday, 30-Dec-2007 07:28 Email | Share | | Bookmark
My Family

Nenek... Wan Ngah..
Reading news paper..
Emm.. ni mother I tgh memasak apa ntah..
View all 8 photos...
My Big Family...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net